De inspirerende showroom van Tolhoek Keukens

In lijn met de woonfilosofie van onze merken worden exclusieve keukens getoond als onderdeel van uw leefomgeving. Alle stijlwerelden van Siematic, Designo en NolteNeo zijn vertegenwoordigd in onze showroom. Net als onze merken Bosch, Siemens, Bora, Quooker, Novy, Miele, Liebherr, Neff, Novy, Pelgrim, Wave en Atag. Dat maakt de showroom een geweldige plek om inspiratie op te doen. 

Tijdloos elegante keukendesigns in het hart van Zeeland

De stijlwerelden van Tolhoek Keukens. Kies de stijl die aansluit bij uw woonwensen

Mondial

Bekijk deze stijl

SLX

Bekijk deze stijl

Classic

Bekijk deze stijl

Urban

Bekijk deze stijl

Pure

Bekijk deze stijl

Designo

Bekijk deze stijl

NolteNeo

Bekijk deze stijl

Inside

Als wij het hebben over uitmuntend keukendesign bedoelen we het soepele samenspel tussen buiten en binnen. Want onder werkbladen en achter fronten gaat de waardevolle kern van een SieMatic of Designo schuil: de interieursystemen, die zowel door hun schoonheid als hun intelligente indeling overtuigen. En door zowel hun harmonieuze materiaalkeus als hun uitmuntende kwaliteit. Maar vóór alles: door hun liefde voor het detail.

 

Advies

Stel al uw vragen aan onze medewerkers, wij denken met u mee

Ontwerp

Onder het genot van een bak koffie of kopje thee ontwerpen wij uw interieur

Inspiratie

laat u onderdompelen ter inspiratie zodat uw eigen smaak vormt

Kom langs in onze showroom!

Onze showroom is dé plek om persoonlijk kennis te maken met SieMatic, Designo en al onze andere merken. U bent van harte welkom om onze keukens en andere interieurproducten te bekijken en te ervaren.

Of u nu toevallig in de buurt bent of een gezellig verblijf in Zeeland plant, wij nodigen u uit om langs te komen. Wij geven u graag advies over uw nieuwe keuken of interieur en helpen u bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw wensen.

Onze merken