Projecten

Tolhoek Keukens is een veelgevraagde samenwerkingspartner voor nieuwbouwprojecten. Door keuken- en interieur designconcepten met een tijdloze elegantie creëren wij de keuken die bij u past.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op door op de button te klikken.

Huidige projecten

Comfortwoning in het centrum van Goes – Schuttershof

Direct aan de rand van het centrum van Goes realiseert Carédo 30 slimme, veilige en toekomstbestendige woningen voor actieve 50-plussers, die een hoge kwaliteit van leven en comfortabel ouder worden optimaal willen combineren. Een omgeving waar veel kan, maar niets hoeft. Voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. Dit noemen we Comfortwonen.

Kop van Noord – Terneuzen

Midden in het centrum van Terneuzen worden nieuwbouwappartementen gerealiseerd aan de kop van de Noordstraat. Ontdek alle voordelen van deze toplocatie; van koffie bij Family Terneuzen en shoppen in de Noordstraat tot hardlopen aan de Zeedijk. Wat zou jij doen? Jouw woongeluk start hier!

Dit project is in samenwerking met Aannemersbedrijf Fraanje.

Moderne maritieme stadswijk – Vlissingen

In het Scheldekwartier wordt de Vlissingse scheepvaarthistorie in kwaliteit en karakter hersteld. Het wordt een moderne maritieme stadswijk, waarbinnen Kop Keersluis zich stijlvol manifesteert. Het ontwerp is geïnspireerd op het gebouw van de Vlissingse architect Piet Götzen en is als onderlegger gebruikt bij de vormgeving van Kop Keersluis.

Afgeronde projecten

Goese Diep

Wonen combineren met wandelen, sporten, varen en spelen in de natuur. Het Goese Diep is omgeven door water van het Goes Meer, het kanaal en de haven. Een prachtige locatie om te wonen. Tolhoek Keukens, SieMatic en Heijmans hebben de handen in één geslagen waardoor de nieuwe bewoners verzekerd zijn van het beste resultaat.

Onze merken