Open Huis:

1 februari 2020

11:00 – 18:00 uur

Op zaterdag 1 februari 2020 viert Tolhoek Keukens de opening van haar showroom met een Exclusief Open Huis.
U bent van harte welkom!

Wij vieren onze opening met demonstraties van Bora en een inspirerende ‘SieMatic Lifestyle Tour’. Tussen zoveel keukens kunt u er op rekenen dat het ook culinair een interessant Open Huis wordt.

NU: NIEUW IN GOES! LAAT U INSPIREREN!

Nieuw in Zeeland: Tolhoek Keukens. Keukens, interieur en advies.

Vanaf zaterdag 1 februari is hij open voor iedereen: de nieuwste Keukenstudio van Zeeland in Goes: Tolhoek Keukens. U vindt bij Tolhoek Keukens de vernieuwende lifestyleconcept van SieMatic in dé nieuwste keukenzaak op de Bevelanden op het bedrijventerrein de Poel in Goes.

Tolhoek Keukens is exclusief erkend SieMatic Dealer.

SieMatic volgt een nieuwe filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles. Drie lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want: zoveel mensen, zoveel smaken. De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer een ander van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic lifestyle: Pure, Urban en Classic. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En Tolhoek Keukens heeft de exclusieve primeur voor de Bevelanden.

In onze SieMatic Premium Store in Goes komen deze lifestyles optimaal tot hun recht.

Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden keukens er getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dus staan er ook designmeubels, liggen er prachtige vloeren en is ook aan de afwerking en de accessoires veel aandacht besteedt. Alle stijlwerelden van SieMatic zijn vertegenwoordigd. Dat maakt de SieMatic Premium Store tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor uw keuken, maar voor uw hele interieur.

Ontdek Home Connect van Siemens bij Tolhoek Keukens.

Bij Tolhoek Keukens worden de mogelijkheden van de nieuwste Siemens apparaten getoond. Deze apparaten maken het huishouden makkelijker en inspireren een nieuwe manier van leven. Met de Siemens Home Connect app bekijkt en bedient u uw huishoudapparaten, waar en wanneer u maar wilt.

BORA is het merk voor kookveldafzuiging.

Wilt u weten hoe de BORA kookveldafzuiging werkt? De BORA kookveldafzuiging gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Daardoor worden kookdampen en -geurtjes effectief en direct bij het kookveld afgezogen. Wilt u dit met eigen ogen bekijken? Dan bent u bij Tolhoek Keukens aan het juiste adres voor een vrijblijvende demonstratie.

Kom langs bij Tolhoek Keukens in Goes!

Of u nu toevallig in de buurt bent of er een gezellig weekendje Zeeland erom heen plant: u bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om inspiratie op te komen doen. Bel voor een afspraak 0113 – 72 70 03 of stuur een email info@tolhoekkeukens.nl.

Onze merken